Verhuizen naar Canada kosten

  Medium verhuizing

  6 - 30 m3
  €3.945,-
  Grote verhuizing

  30+ m3
  €13.146,-

  Deze tarieven zijn indicatief en er zijn geen rechten aan te ontlenen. Uiteindelijke tarieven zijn sterk afhankelijk van daadwerkelijk volume en wensen.

  Verhuizen naar Canada: Belangrijke kosten om te overwegen

  Denkt u erover na om te verhuizen naar Canada en wilt u graag weten welke kosten hierbij komen kijken? Windmill Forwarding is gespecialiseerd in het begeleiden van emigranten bij hun verhuizing naar Canada. In deze tekst geven wij u een overzicht van de kosten die u in overweging moet nemen bij uw verhuizing naar Canada.

  Visumkosten voor verhuizing naar Canada

  Om te kunnen verhuizen naar Canada heeft u een visum nodig. De kosten hiervoor kunnen variëren, afhankelijk van het type visum dat u nodig heeft. Het kan bijvoorbeeld gaan om een werkvisum, studievisum of familievisum. Windmill Forwarding kan u helpen bij het aanvragen van het juiste visum.

  Verhuiskosten

  Bij verhuizing naar Canada horen verhuiskosten. Windmill Forwarding kan u helpen bij het transporteren van uw spullen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de hoeveelheid spullen en de afstand tussen uw oude woonplaats en Canada.

  Kosten levensonderhoud

  Het levensonderhoud in Canada is over het algemeen duurder dan in Nederland. Dit komt onder andere door de hogere kosten van levensmiddelen, huisvesting, gezondheidszorg en onderwijs. Windmill Forwarding kan u helpen bij het in kaart brengen van de kosten van levensonderhoud in de regio waar u wilt gaan wonen.

  Kosten huisvesting bij verhuizing naar Canada

  De huizenprijzen in Canada variëren sterk per regio. Het is belangrijk om deze verschillen in overweging te nemen bij het kiezen van een locatie om te wonen. Ook de kosten voor gas, water en elektriciteit kunnen verschillen per regio. Windmill Forwarding kan u helpen bij het vinden van een geschikte woning in de regio waar u wilt gaan wonen.

  Kosten voorzieningen

  De kosten voor voorzieningen in Canada zijn over het algemeen hoger dan in Nederland. Hierbij kunt u denken aan de kosten voor de tandarts, huisarts en ziekenhuisbezoek. Ook de kosten voor kinderopvang en onderwijs kunnen hoger zijn dan in Nederland. Windmill Forwarding kan u helpen bij het in kaart brengen van deze kosten.

  Laat Windmill Forwarding u helpen bij uw verhuizing naar Canada

  Bij het verhuizen naar Canada komt u voor verschillende kosten te staan. Windmill Forwarding staat voor u klaar om u te helpen bij het in kaart brengen van de kosten en het regelen van uw verhuizing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

  Heeft u een vraag?

  Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   Liever direct contact?

   ma-vr 9:00 – 17:00