Verhuizen naar Nieuw Zeeland

Nieuw Zeeland is een populaire emigratie bestemming. Al jarenlang verhuizen Nederlanders naar Nieuw Zeeland om daar een nieuw bestaan op te bouwen.

Is het de ruimte, de natuur, de relaxte manier van leven? Verhuizen naar Nieuw-Zeeland is voor velen een droom. Voor diegenen die hun droom realiseren heeft Windmill Forwarding in veel gevallen de internationale verhuizing geregeld.

Windmill Forwarding & Nieuw Zeeland
Nieuw Zeeland is voor Windmill Forwarding een bekende bestemming. We hebben veel ervaring op Nieuw Zeeland en werken al jarenlang samen met onze vaste verhuisagent op locatie. Deze samenwerking is perfect en de sleutel tot succes voor een zorgeloze verhuizing.

Windmill Forwarding bezorgt uw verhuizing in elke stad, dorp of plaats.

Ontvang informatie rondom de inklaring van uw zending in Nieuw Zeeland.

Bij emigratie komt het regelmatig voor dat onze klanten kiezen om een volledig gevulde container te verschepen. Dat is niet per sé noodzakelijk wat ons betreft. Ook met kleinere zendingen bent u bij ons van harte welkom. In dat geval bieden wij u onze voordelige tarieven voor groepage verzending aan. Windmill Forwarding maakt internationale verhuizingen mogelijk voor iedereen.

Groepage service
Windmill Forwarding verscheept regelmatig groepage containers naar Nieuw-Zeeland. Voor uw verhuizing naar Nieuw Zeeland kunt voor elk volume bij ons terecht. Of u nu naar een stad verhuist, naar een dorp of het platteland, Windmill Forwarding bezorgt uw zending in uw nieuwe woning., waar dan ook.

Lees hier meer over verhuizen naar Nieuw Zeeland.

Lees hier ons blog-artikel over de voorbereiding van een internationale verhuizing.

Handige websites
https://www.emigratie-adviesbureau-hiltemann.com/nieuw-zeeland/emigreren-naar-nieuw-zeeland/
https://www.immigration.govt.nz/
http://nzimmigrationspecialists.co.nz/

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

    Liever direct contact?

    ma-vr 9:00 – 17:00