Verhuizen naar Thailand

Nederlanders komen graag in Thailand. Reizen in Thailand is makkelijk, aangenaam en goedkoop. Om deze reden is Thailand één van de populairste bestemmingen bij jongeren die backpacken. Op jonge leeftijd komen Nederlanders in aanraking met het land van de glimlach.

Thailand heeft een grote aantrekkingskracht: is het de Thaise keuken, het klimaat, de cultuur, zijn het de relaxte eilanden of het schitterende platteland?

In ieder geval is Thailand niet alleen een populair vakantieland, het is ook een populaire emigratie bestemming. Vele Nederlandse pensionado kiezen ervoor om naar Thailand te verhuizen.

Thailand staat in de TOP 10 van emigratiebestemmingen voor Nederlanders.

Windmill Forwarding en Thailand
Windmill Forwarding begeleidt al jaren internationale verhuizingen van emigranten naar Thailand. Wij doen dit met veel plezier! Binnen de Nederlandse en Belgische gemeenschap in Thailand hebben we afgelopen jaren een goede naam opgebouwd.  Windmill Forwarding is de meest gekozen  Nederlandse verhuizer.

Wij kunnen dit niet alleen, we doen dit samen met onze vaste Thaise verhuizer. Deze waardevolle samenwerking is één van de meest belangrijke elementen van onze succesvolle verhuizingen naar Thailand.

Planning
Tijdens de voorbereidingen van uw verhuizing bent u al welkom om contact met ons op te nemen. Telefonisch kunnen we uw verhuizing en benodigde documenten alvast doornemen. U kunt alle vragen stellen die u mogelijk heeft.

We plannen graag een afspraak met u in om het volume van uw zending te bepalen. Deze afspraak kan online plaatsvinden of bij u thuis.  Onze collega heeft jarenlange ervaring in het schatten van verhuisvolumes. U bent in goede handen.

Tijdens deze afspraak komen verschillende onderwerpen ter sprake:

 • Te verhuizen items
 • Omstandigheden laad -en losadres
 • Benodigde documenten voor verscheping
 • Planning
 • Service pakket

Op basis van deze informatie ontvangt u een persoonlijke offerte van onze moving consultant voor uw verhuizing naar Thailand.

Duur van de verhuizing
Wanneer de verhuisdatum concreter wordt, zullen we samen met u een planning maken. Uw verhuizing bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Inpakken, laden en transport naar loods
 • Eventueel opslag
 • Laden (groepage) container, uitklaring en vertrek naar de haven
 • Vaartijd naar Bangkok
 • Inklaren en afleveren Bangkok e.o.
 • Eventueel doortransport en afleveren

Wanneer u flexibel bent in de aflevering kunt u kiezen voor onze groepage diensten met de meest voordelige tarieven.

U kunt de afvaarten bespreken met uw coördinator. Tijdens uw verhuizing heeft u contact met één coördinator. Deze Windmill collega is specialist op de bestemming Thailand.

Onze coördinator zal het proces  van uw verhuizing, inclusief de douaneformaliteiten, stap voor stap met u doornemen. Pas wanneer alle documenten gereed zijn, kan Windmill Forwarding de container versturen.

Wij zullen er alles aan doen om u een probleemloze verhuizen te laten verlopen. Windmill Forwarding is de ideale verhuispartner voor uw internationale verhuizing naar Thailand. We love moving!

Neem contact met ons en vraag uw offerte aan.

Hieronder vindt u verschillende websites met bruikbare informatie voor uw verhuizing naar Thailand.

Dit is een handige Thailand blog voor Nederlanders en Belgen die naar Thailand reizen en/of verhuizen

Dit is een website van de Nederlandse overheid.

Lees hier onze blog-artikelen over internationaal verhuizen:

Vraag hier specifieke landeninformatie aan voor Thailand t.b.v. de inklaring.

Heeft u een vraag?

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Liever direct contact?

  ma-vr 9:00 – 17:00