Emigreren naar de VS

  Windmill Forwarding verhuist van elk land naar elk land op de hele wereld. 

  Emigreren naar de VS is een stap die vooraf vaak veel zorgen met zich meebrengt. Dit is ook logisch. Door te emigreren naar de Verenigde Staten verlaat u niet alleen het land, maar u verlaat het werelddeel. Wanneer u Europa verlaat voor een emigratie naar de VS, dan is het logisch dat er veel op u af komt. Wat moet u regelen? Wat heeft u nodig? Hoe zorgt u ervoor dat er niets vergeten wordt? Emigreren naar USA is een opgave, een uitdaging. Dan is het fijn wanneer u kunt rekenen op een ervaren partij die u de juiste hulp en begeleiding biedt. Windmill Forwarding heeft zich gespecialiseerd in internationale verhuizingen en staat graag voor u klaar.

  Wanneer u gaat emigreren naar de VS, dan moet er in de praktijk meer geregeld worden voor de internationale verhuizing dan wanneer u binnen Europa emigreert. Er moet veel papierwerk worden geregeld voor een emigratie naar de VS, zodat u zeker bent dat u daadwerkelijk vrij bent om dat land te gaan wonen. Hiervoor moeten de juiste documenten aanwezig zijn. Daarnaast kunnen uw bezittingen bij het emigreren naar de Verenigde Staten niet over land vervoerd worden. U gaat immers de Atlantische Oceaan over. 

  Windmill Forwarding maakt emigreren naar de VS makkelijker

  Wilt u emigreren naar de USA, bijvoorbeeld voor uw werk, voor de liefde of misschien wel gewoon om helemaal opnieuw te beginnen? In alle gevallen is het prettig wanneer u ook zorgeloos kunt starten aan de emigratie naar de VS. U wilt zeker zijn dat alles soepel verloopt en goed geregeld is. Dan kunt u rekenen op de experts van Windmill Forwarding. Bij internationale verhuizingen over zee moeten er meerdere fases worden doorlopen om het emigreren naar de Verenigde Staten succesvol te laten verlopen. Wij hebben afdelingen ingericht die zich elk op een specifiek deel van het proces hebben gespecialiseerd. Zo kunnen wij u gedurende het hele proces bijstaan met de juiste expertise.

  Onze professionals zijn zich er bewust van dat elke emigratie naar de VS uniek is. Dit geldt niet alleen voor particuliere verhuizingen over zee, maar ook voor zakelijke internationale verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat het emigreren naar USA zo aangenaam mogelijk verloopt, zonder obstakels. Juist omdat elke internationale verhuizing anders is, kan het zijn dat u geen gebruik hoeft te maken van al onze services en mogelijkheden. Daarom bieden wij u altijd meerdere mogelijkheden, zodat u nooit betaalt voor een dienstverlening waar u geen gebruik van maakt. 

  Praktische voordelen voor uw emigratie naar de VS

  Windmill Forwarding biedt u de beste voordelen om het emigreren naar de VS zo comfortabel en makkelijk mogelijk te maken. Zo bieden wij u een algemene checklist met zaken die in diverse procesfases geregeld moeten worden. Hierdoor weet u altijd wanneer u iets geregeld moet hebben voor een goed verloop. U kunt hierbij onder meer denken aan het ondertekenen van documenten, het annuleren van bestaande contracten en natuurlijk het regelen van de benodigde visa en het overig papierwerk. 

  Het is uiteraard mogelijk om de internationale verhuizing voor u te verzorgen voor wanneer u al uw bezittingen met u mee wilt nemen. Toch, in de meeste gevallen nemen mensen die emigreren naar USA zo min mogelijk mee. Dit betekent dat er geen complete container gevuld kan worden met deze bezittingen. Daarom hebben wij voordelige groepage opties voor mensen die geen hele container vullen met bezittingen die mee verhuizen naar Amerika. Hierdoor betaalt u voor het emigreren naar de VS alleen voor het deel van de container dat daadwerkelijk door uw bezittingen wordt gevuld. Dit bespaart aanzienlijk in de kosten. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie als u wilt gaan emigreren naar de VS.

  Specifieke landeninformatie
  Voor elk land gelden andere regels wat betreft de inklaring van verhuisgoederen. Selecteer hier uw land van bestemming. U ontvangt de specifieke landeninformatie direct in uw mailbox. Let op: deze regels zijn aan veranderingen onderhevig. Bij vragen en/of twijfels, neem contact op met Windmill Forwarding. Wij staan klaar om u verder te helpen.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Heeft u een vraag?

  Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   Liever direct contact?

   ma-vr 9:00 – 17:00