Emigreren naar Australië

  Windmill Forwarding verhuist van elk land naar elk land op de hele wereld. 

  Emigreren naar Australië kan een grote stap zijn die veel stress met zich mee brengt. Hoewel prachtige stranden een mooi vooruitzicht zijn, is het belangrijk om stil te staan bij wat er allemaal nog geregeld moet worden. Er gaan momenteel vast veel vragen door uw hoofd. Hoeveel van uw inboedel gaat er mee? Op welke manier kunt u deze het best vervoeren? Waar moet u allemaal rekening mee houden? Dan hebben wij het nog niet eens over de ingewikkelde douane wet- en regelgeving van Australië gehad. Emigreren naar Australië kan dus een hele opgave zijn zonder de juiste expertise over al deze zaken. Windmill Forwarding is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en helpt u graag met het verzorgen van een soepele emigratie. 

  Dingen om rekening mee te houden

  U kunt om veel redenen emigreren naar Australië. Veel mensen emigreren naar Australië voor de goede baankansen en mooie landschappen. Het is de perfecte omgeving om volledig tot rust te komen en jezelf volledig te verliezen in de natuur. Verder hebben Australiërs een echte ‘laid back’ mentaliteit, wat bijdraagt aan de open en gastvrije sfeer in het land. 

  Om naar Australië te emigreren zult u wel voor aan aantal uitdagingen komen te staan. Hoe ‘laid back’ de sociale cultuur daar ook is, door het bureaucratische immigratieprocess heen komen zal niet makkelijk zijn zonder de juiste expertise en voorbereidingen. Wie een wens heeft te emigreren naar Australië moet tijdig beginnen met het aanvragen van een visum. Naast dat er honderden verschillende soorten zijn, heeft Australië een erg streng immigratiebeleid. Om in aanmerking te komen voor een Australisch visum moet u kunnen aantonen een positieve bijdragen te kunnen leveren aan de Australische economie. Dit wordt getoetst aan de hand van verschillende voorwaarden, zoals opleidingsniveau, werkervaring, leeftijd en beheersing van de Engelse taal. 

  Dit zijn een hoop dingen om rekening mee te houden. Windmill Forwarding is expert op gebied van inklaringen en douaneformaliteiten van Australië. Dus geen nood als u er niet uit komt: het verzorgen van de juiste documenten is altijd inbegrepen in onze services. U kunt het allemaal uit handen geven om zorgeloos te emigreren naar Australië.  

  Emigreren Australië: maak het voordelig en gemakkelijk

  Windmill Forwarding biedt verschillende transport services aan om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over welke transport methode u gaat kiezen? Lees bijvoorbeeld eens deze blog om meer te weten te komen over de verschillen tussen zee- en luchtvervoer. 

  Daarnaast maken wij uw emigratie naar Australië niet alleen graag makkelijk, maar ook voordelig. Door Windmill Forwardings unieke ‘Groepage’ diensten besparen wij veel kosten voor onze klanten. Bij Groepage worden containers gevuld door zendingen van verschillende eigenaren. Hierdoor kunnen kosten worden verdeeld en betaalt u alleen voor de ruimte die u opneemt in een container. Dit zal u veel geld besparen.

  Voor uw emigratie naar Australië heeft Windmill de volgende servicepakketten waar u uit kunt kiezen, passend bij elke situatie:

  • Full-service
  • Inpak- en uitpakservice
  • De- en monteren
  • Tijdelijke of langdurige opslag
  • All-risk verzekering
  • Verzorging van douaneformaliteiten (inbegrepen bij elke service)

  Leun achterover en laat het regelen door Windmill Forwarding. Ons ervaren team van goed opgeleide experts staat voor u klaar. Grenzeloos enthousiast en recht door zee!

  Specifieke landeninformatie
  Voor elk land gelden andere regels wat betreft de inklaring van verhuisgoederen. Selecteer hier uw land van bestemming. U ontvangt de specifieke landeninformatie direct in uw mailbox. Let op: deze regels zijn aan veranderingen onderhevig. Bij vragen en/of twijfels, neem contact op met Windmill Forwarding. Wij staan klaar om u verder te helpen.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Heeft u een vraag?

  Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   Liever direct contact?

   ma-vr 9:00 – 17:00