Emigreren naar het buitenland

  Windmill Forwarding verhuist van elk land naar elk land op de hele wereld. 

  Emigreren naar het buitenland is één van de meest ingrijpende beslissingen die u in uw leven kunt nemen. Deze beslissing wordt door de meeste mensen dan ook niet licht genomen. Dat is meestal ook helemaal niet mogelijk want het is een heel proces om alles voor te bereiden. Onze experten in internationale verhuizingen begrijpen als geen ander hoeveel u moet regelen wanneer u gaat emigreren naar het buitenland. Daarin willen we u graag bijstaan met advies en concrete hulp. Wij hebben jarenlange ervaring met overzeese verhuizingen en verhuizingen binnen Europa.

  Als u gaat emigreren naar het buitenland dan is er een groot verschil tussen bestemmingen binnen en buiten Europa. Binnen de EU kan alles vaak relatief snel geregeld worden. Voor transport over land zijn er veel verschillende mogelijkheden en beschikbaarheid is daarbij meestal geen probleem. Bij verhuizingen binnen de EU valt ook de hoeveelheid papierwerk behoorlijk mee. Ons uitgebreide netwerk kan daardoor vliegensvlug uw persoonlijke spullen – of het hele hebben en houden van uw bedrijf – verplaatsen. Overzeese verhuizingen zijn een stuk complexer. In dat geval moet u zelf van alles regelen om te verzekeren dat u welkom bent in uw nieuwe thuisland.

  Advies van een expert is goud waard 

  De verschillende afdelingen van Windmill Forwarding zijn allemaal speciaal opgeleid om hun gedeelte van het proces perfect te laten verlopen. Wij hebben jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende internationale verhuizingen. Daardoor kunnen we u bijstaan met waardevol advies wanneer u gaat emigreren naar het buitenland. We hebben bijvoorbeeld een algemene checklist opgesteld waarin u kunt nakijken hoe lang van tevoren u moet beginnen met het regelen van bepaalde delen van het proces. We weten uit ervaring hoeveel tijd er nodig is om bepaalde papieren en visa te regelen, contracten op te zeggen of te tekenen en andere belangrijke zaken in orde te maken. 

  Wanneer u contact opneemt met ons voor hulp bij een verhuizing naar het buitenland, dan zal één van onze experts samen met u gaan kijken naar de mogelijkheden. We snappen dat elke situatie uniek is – de verhuizing van een particulier ziet er bijvoorbeeld heel anders uit dan het verhuizen van een heel bedrijf. Wij streven er hoe dan ook naar om het emigreren naar het buitenland zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom hebben we allerlei verschillende opties en u kunt zelf kiezen wat u wel of niet nodig heeft. Op die manier kunnen we uw uitgaven en taken zo goed aanpassen aan de situatie dat u niet gestrest raakt tijdens het proces.  

  Groepage diensten bij emigreren naar het buitenland

  De meeste mensen die gaan emigreren naar het buitenland nemen niet zoveel spullen mee dat ze een hele container kunnen vullen. Voor hen hebben we interessante groepage aanbiedingen. Dat houdt in dat uw spullen worden samengevoegd met de verhuisspullen van andere mensen. Daardoor betaalt u enkel voor de hoeveelheid ruimte die uw spullen innemen in de container. Dit systeem werkt het beste voor de 13 populairste bestemmingen van onze klanten. Het grootste gedeelte van de Nederlanders die emigreren naar het buitenland gaan namelijk naar Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, de Verenigde Staten, Brazilië, India, Thailand, Maleisië, Indonesië, Suriname, Aruba, Bonaire of Curaçao.

  We kunnen uiteraard ook uw verhuizing regelen als u gaat emigreren naar een ander buitenlands gebied. In dat geval moeten we misschien een compromis zoeken wat betreft tijd of kosten. Door ons uitgebreide netwerk zijn er enorm veel verschillende mogelijkheden. Daarom is het verstandig om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt. Dan kunnen we samen kijken wat de beste manier is om uw leven hier in te pakken en elders weer op te zetten.  

  Specifieke landeninformatie
  Voor elk land gelden andere regels wat betreft de inklaring van verhuisgoederen. Selecteer hier uw land van bestemming. U ontvangt de specifieke landeninformatie direct in uw mailbox. Let op: deze regels zijn aan veranderingen onderhevig. Bij vragen en/of twijfels, neem contact op met Windmill Forwarding. Wij staan klaar om u verder te helpen.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Heeft u een vraag?

  Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   Liever direct contact?

   ma-vr 9:00 – 17:00