Emigreren naar Zuid-Afrika

  Windmill Forwarding verhuist van elk land naar elk land op de hele wereld. 

  Emigreren naar Zuid-Afrika is een grote stap in uw leven. Daarom is het belangrijk stress te besparen en alles goed te regelen rondom uw verhuizing. Of u nou verhuist voor de 1600 mijl lange kustlijn, de ongerepte natuur of aangename mentaliteit van de bevolking in Zuid-Afrika, er zijn een aantal zaken die u moet regelen voordat u gerust kunt emigreren. Met onze jarenlange internationale verhuiservaring helpt Windmill Forwarding u graag op weg.

  Dingen om rekening mee te houden

  Zuid-Afrika is een uitstekende keuze voor bedrijven om naar te emigreren. Het warme klimaat, rijke cultuur en groeiende economie maken het land zeer aantrekkelijk voor velen. Toch zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden voordat u zomaar besluit naar Zuid-Afrika te emigreren. De arbeidswetten- en regelgeving rondom visa voor buitenlandse burgers is erg complex. Zonder de juiste voorbereiding en achtergrondonderzoek kan het een hele klus zijn om dit te regelen. Het aanvraag proces voor een permanent verblijf kan namelijk meer dan twee jaar duren. Begin daarom tijdig met het aanvragen van de juiste documenten. 

  Maar laat je niet afschrikken door de ingewikkelde wet- en regelgeving van Zuid-Afrika rondom het aanvragen van een verblijfsvisum. Windmill Forwarding is expert op het gebied van inklaringen en douaneformaliteiten in Zuid-Afrika. Het verzorgen van de juiste documenten is dan ook altijd inbegrepen in onze services. 

  Emigreren Zuid-Afrika: Windmill Forwarding maakt het voordelig

  Met uw volledige bedrijf naar een ander land emigreren is een flinke investering. Windmill Forwarding biedt verschillende transport services aan, passend bij uw unieke situatie en wensen. Daarnaast maken wij uw emigratie naar Zuid-Afrika graag voordelig. Door middel van Windmill’s unieke ‘groepage’ diensten weten wij structureel kosten te besparen bij elke verhuizing. 

  ‘Groepage’ houdt in dat containers gevuld worden door zendingen van verschillende eigenaren. In plaats van te betalen voor de ruimte van een volledige container, betaalt u dus alleen voor de ruimte die u daadwerkelijk inneemt. Windmill Forwarding is grondlegger van groepage diensten op het gebied van internationale verhuizingen naar populaire overzeese emigratiebestemmingen. Gaat u emigreren naar Zuid-Afrika en wilt u profiteren van de voordelen van groepage? Als ervaren partner in emigraties helpt Windmill Forwarding u graag op weg. 

  Flexibele services

  Wij hebben een uitstekende relatie met onze Zuid-Afrikaanse verhuis partners, waardoor wij zendingen op elke plaats in Zuid-Afrika kunnen afleveren. Windmill Forwarding biedt verschillende flexibele services aan. Kies zelf welk servicepakket het beste bij uw verhuis behoeften past:

  • Full-service
  • Inpak- en uitpakservice
  • De- en monteren
  • Tijdelijke of langdurige opslag
  • All-risk verzekering
  • Verzorging van douaneformaliteiten (inbegrepen bij elke service)

  Leun achterover en laat uw emigratie naar Zuid-Afrika regelen door Windmill Forwarding. Ons ervaren team van goed opgeleide experts staat voor u klaar. Grenzeloos enthousiast en recht door zee!

  Specifieke landeninformatie
  Voor elk land gelden andere regels wat betreft de inklaring van verhuisgoederen. Selecteer hier uw land van bestemming. U ontvangt de specifieke landeninformatie direct in uw mailbox. Let op: deze regels zijn aan veranderingen onderhevig. Bij vragen en/of twijfels, neem contact op met Windmill Forwarding. Wij staan klaar om u verder te helpen.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Heeft u een vraag?

  Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   Liever direct contact?

   ma-vr 9:00 – 17:00