Internationale verhuizer

  Windmill Forwarding verhuist van elk land naar elk land op de hele wereld. 

  Een goede internationale verhuizer zorgt dat uw transitie vloeiend verloopt

  Er komt nogal wat kijken bij een verhuizing naar het buitenland – vooral bij overzeese bestemmingen. De specialisten van onze internationale verhuisservice hebben een passie voor het begeleiden van dit proces. Wij geloven dat er oneindige mogelijkheden liggen verspreid over de wereld. Daarom willen we mensen zo goed mogelijk ondersteunen bij het maken van een overgang naar een nieuw land. Door dit nieuwe begin zo goed mogelijk te ondersteunen kunt u ontspannen en gefocust beginnen aan het nieuwe hoofdstuk in uw privéleven of onderneming. 

  Windmill Forwarding is een internationale verhuizer die verder kijkt dan uw spullen. Uiteraard zorgen we ervoor dat al uw bezittingen helemaal intact op de nieuwe bestemming aankomen. Daarnaast ondersteunen we u ook bij het proces. Er komt heel veel kijken bij een internationale verhuizing, vooral wanneer u buiten Europa verder wilt met uw privé- of bedrijfsleven. Als u onze verhuisservice inschakelt dan helpen we u met alle kennis die we in de afgelopen tientallen jaren hebben opgedaan. Deze strekt veel verder dan alleen het verhuizen van goederen. We zorgen voor het uit- en inklaren van uw spullen, maar kunnen ook advies geven over alle stappen die u zelf niet mag missen. 

  De ervaring van een internationale verhuizer maakt een wereld van verschil

  Onze ervaren verhuizers hebben al honderden particulieren en ondernemingen geholpen met hun verhuizing naar allerlei verschillende landen ter wereld. Onze internationale verhuisservice is gespecialiseerd in overzeese verhuizingen. Doordat deze gepaard gaan met allerlei bureaucratische processen en internationale samenwerking kunnen we daar het meeste voor u betekenen. Wij maken onze kennis en de diensten van betrouwbare partners voor u beschikbaar. Daardoor kunt u het hele proces veel beter plannen. U weet namelijk precies wat u op welk moment moet regelen om zeker te zijn dat alles op tijd klaar staat voor de verhuizing. 

  Uw spullen worden door ons uitgeklaard en vervoerd naar de haven. Daar worden ze zorgvuldig opgeslagen in containers en verscheept naar uw bestemming. Een lokale partner van onze internationale verhuisservice zorgt ervoor dat uw spullen worden ingeklaard en vervoerd naar uw nieuwe huis of bedrijfspand. We hebben ook een uitgebreid netwerk binnen de EU en andere delen van continentaal Europa. Het is veel gemakkelijker om te verhuizen naar deze gebieden omdat uw spullen over land vervoerd kunnen worden. Er is veel minder papierwerk nodig om alles op zijn plek te krijgen.

  Kies een servicepakket dat bij u past

  Niet iedereen heeft hetzelfde budget en dezelfde behoeften. Misschien wilt u een internationale verhuizer contracteren wanneer u alleen naar een overzeese bestemming emigreert. In dat geval heeft u waarschijnlijk slechts een gedeelte van de ruimte nodig die beschikbaar is in een container. Wij helpen u om te besparen op de kosten van uw verhuizing door uw spullen te groeperen. Daardoor betaalt u enkel voor de ruimte die uw spullen echt gebruiken. U kunt verdere kosten besparen door zelf alles in en uit te pakken. Het uit- en inklaren wordt wel altijd door ons geregeld. 

  De meest uitgebreide service van onze internationale verhuizers wordt meestal gebruikt door bedrijven die naar het buitenland gaan. Wanneer u in deze situatie zit dan wilt u zoveel mogelijk werk uitbesteden waardoor de verhuizing zo snel en vloeiend mogelijk verloopt. Wij kunnen alle te verhuizen materialen voor u demonteren en inpakken. In het land van bestemming wordt alles weer voor u opgebouwd. Daardoor kunt u met de minst mogelijke vertraging weer aan het werk. Wanneer u contact opneemt met onze internationale verhuisservice dan gaat een expert samen met u kijken welke diensten het beste bij uw behoeften passen.

  Specifieke landeninformatie
  Voor elk land gelden andere regels wat betreft de inklaring van verhuisgoederen. Selecteer hier uw land van bestemming. U ontvangt de specifieke landeninformatie direct in uw mailbox. Let op: deze regels zijn aan veranderingen onderhevig. Bij vragen en/of twijfels, neem contact op met Windmill Forwarding. Wij staan klaar om u verder te helpen.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Heeft u een vraag?

  Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   Liever direct contact?

   ma-vr 9:00 – 17:00