Verhuizen naar Curaçao kosten

  Medium verhuizing

  6 - 30 m3
  €3.657,-

  Deze tarieven zijn indicatief en er zijn geen rechten aan te ontlenen. Uiteindelijke tarieven zijn sterk afhankelijk van daadwerkelijk volume en wensen.

  Verhuizen naar Curaçao: Belangrijke kosten om te overwegen

  Als u van plan bent om te verhuizen naar Curaçao, zult u ongetwijfeld een aantal zaken moeten regelen. Een van die zaken is het verhuizen van uw spullen naar het eiland. Dit kan een behoorlijke uitdaging zijn, zeker als u niet bekend bent met de lokale regelgeving en douaneprocedures. Gelukkig kunt u daarvoor gebruik maken van een verhuisservice, zoals Windmill Forwarding. Maar wat kost zo’n verhuisservice eigenlijk?

  De kosten van een verhuisservice voor verhuizen naar Curaçao zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van uw inboedel, de afstand tussen de ophaallocatie en de haven, de manier van transport en de douanekosten.

  Omvang van uw inboedel

  Om te beginnen is de omvang van uw inboedel van invloed op de prijs. Hoe meer spullen u wilt verhuizen, hoe hoger de kosten zullen zijn. Bij Windmill Forwarding kunt u kiezen uit verschillende pakketten, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die u wilt meenemen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een klein pakket, of een groot pakket of het verhuizen van uw goederen door middel van de groepage diensten. Hierbij worden meerdere zendingen in één container verscheept. Zo bespaart u kosten voor het verhuizen van uw goederen.

  Afstand tussen ophaallocatie en haven

  Een andere factor die van invloed is op de prijs, is de afstand tussen de ophaallocatie en de haven. Als u ver van de haven af woont, zullen de transportkosten hoger zijn dan wanneer u dichtbij de haven woont.

  Ook het type transport kan van invloed zijn op de prijs. Zo zijn er verschillende opties, zoals zeevracht, luchtvracht of een combinatie van beide. Het kan dus lonen om te kijken welke optie het meest voordelig is voor uw situatie.

  Douanekosten bij uw verhuizing

  Tot slot moet u rekening houden met de douanekosten. Bij het importeren van goederen naar Curaçao moet u namelijk belasting betalen. Hoeveel belasting u moet betalen, hangt af van de waarde van de goederen en het type goederen. Windmill Forwarding kan u helpen met het berekenen van de douanekosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  Offerte op maat

  Al met al zijn de kosten van een verhuisservice voor verhuizen naar Curaçao dus afhankelijk van verschillende factoren. Bij Windmill Forwarding kunt u echter een offerte op maat aanvragen, zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn. Zo kunt u met een gerust hart uw spullen laten verhuizen en zich concentreren op uw nieuwe leven op Curaçao.

  Heeft u een vraag?

  Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   Liever direct contact?

   ma-vr 9:00 – 17:00