Verhuizen naar de Verenigde Staten kosten

  Medium verhuizing

  6 - 30 m3
  €4.481,-
  Grote verhuizing

  30+ m3
  €18.526,-

  Deze tarieven zijn indicatief en er zijn geen rechten aan te ontlenen.

  Uiteindelijke tarieven zijn sterk afhankelijk van daadwerkelijk volume en wensen.

  Verhuizen naar de Verenigde Staten: Belangrijke kosten om te overwegen

  Amerika is voor veel mensen een droombestemming. Of het nu gaat om het starten van een nieuw leven, studeren aan een gerenommeerde universiteit of het vinden van de perfecte baan; de VS is een populaire bestemming voor mensen van over de hele wereld. Het verhuizen naar de VS kan echter een dure onderneming zijn, met veel kosten verbonden aan het verplaatsen van uw bezittingen en het vinden van een nieuwe woning. Gelukkig biedt Windmill Forwarding een oplossing die niet alleen uw kosten verlaagt, maar ook een stuk van de stress wegneemt.

  Uw partner voor internationale verhuizingen

  Windmill Forwarding is een internationaal verhuisbedrijf dat al meer dan 25 jaar wereldwijd verhuizingen verzorgt. Hun diensten zijn volledig aangepast aan de specifieke behoeften van expats en internationale bedrijven. Als u van plan bent om naar de VS te verhuizen, kunt u profiteren van hun expertise en diensten.

  Kosten besparen op uw verhuizing

  De kosten van het verhuizen van uw bezittingen naar de VS kunnen snel oplopen. In het algemeen zullen de kosten afhangen van het volume van de goederen die u wilt verplaatsen en de afstand tussen de vertreklocatie en de bestemming. Als u besluit om uw bezittingen mee te nemen naar de VS, moet u rekening houden met de volgende kosten:

  • Verpakkingsmateriaal en transportkosten om uw goederen naar de haven van vertrek te brengen
  • De verzendkosten van uw goederen naar de VS
  • Het inklaren van uw goederen aan de douane
  • Het transport van uw goederen van de haven naar uw nieuwe woning
  • Mogelijke belastingen en invoerrechten

  Door gebruik te maken van de diensten van Windmill Forwarding kunt u op veel van deze kosten besparen. Windmill Forwarding biedt verhuizingen op maat, waarbij ze rekening houden met uw individuele wensen en budget. Ze bieden ook verschillende opties voor het verplaatsen van uw bezittingen, waaronder verplaatsingen over de weg, over zee en door de lucht. Hierdoor kunt u de meest kosteneffectieve optie kiezen die het beste bij uw situatie past.

  Windmill Forwarding regelt ook de inklaring bij de douane en het transport van uw goederen van de haven naar uw nieuwe woning. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bureaucratie en de organisatie van uw verhuizing. Dit kan u veel tijd en stress besparen.

  Windmill Forwarding: uw partner bij een soepele en efficiënte verhuizing naar de VS

  Kortom, als u van plan bent om naar de VS te verhuizen en u wilt geld besparen en uw stressniveau verlagen, dan is Windmill Forwarding de perfecte keuze. Hun jarenlange ervaring en expertise zullen ervoor zorgen dat uw verhuizing zo goed mogelijk verloopt.

  Heeft u een vraag?

  Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   Liever direct contact?

   ma-vr 9:00 – 17:00