Overzeese verhuizing

  Windmill Forwarding verhuist van elk land naar elk land op de hele wereld. 

  Voor een overzeese verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. Onze internationale verhuisservice heeft jarenlange ervaring met overzeese verhuizingen naar allerlei gebieden. Daardoor hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd dat opereert in allerlei verschillende landen. Het grootste gedeelte van de Nederlandse overzeese migranten vertrekt naar één van 13 populaire bestemmingen. Met deze landen hebben we een directe verbinding. Bij een overzeese verhuizing naar één van deze plekken kunt u rekenen op onze kennis over alle papieren en processen die u moet doorlopen om te emigreren. Wij hebben ruime ervaring met de bureaucratie en de infrastructuur in deze landen. U wordt van deur tot deur geholpen door goed opgeleide experts van Windmill Forwarding.

  Onze experts op het gebied van overzeese verhuizingen kunnen u ook van dienst zijn bij een verhuizing naar alle overige bestemmingen. Soms duurt het proces wat langer als het gaat om een unieke bestemming. Dat houdt ons echter niet tegen. We houden van uitdaging en zullen zorgen dat al uw spullen veilig aankomen. Door onze ervaring en het flexibele netwerk dat we over de hele wereld in stand houden kunnen we u daarnaast ondersteunen bij alle andere processen die met een overzeese verhuizing gepaard gaan. Het maakt niet uit of u particulier gaat verhuizen of uw hele bedrijf meeneemt, wij zorgen dat het proces zo soepel mogelijk verloopt.

  13 populaire landen van een overzeese verhuizing

  De meerderheid van de overzeese verhuizingen die we uitvoeren gaan naar één van 13 populaire landen. We hebben doorlopende contacten deze bestemmingen die vaak Nederlandse migranten ontvangen. De eerste groep landen bestaat uit de Nederlandse Antillen in het Caraïbisch gebied – Aruba, Bonaire en Curaçao. We voeren ook regelmatig verhuizingen uit naar de voormalige koloniën Suriname, Indonesië en Zuid-Afrika. Veel Nederlanders hebben (familie)banden met deze landen. Daardoor komt het vaak voor dat mensen er naartoe verhuizen om bij geliefden te zijn of in een aangenaam klimaat te gaan wonen na hun pensioen. Er zijn behoorlijk wat bedrijven die nauw samenwerken met deze gebieden die ooit bij Nederland hoorden. 

  Westerse Engelstalige landen zoals de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland zijn ook erg populair. In deze landen kunnen veel Nederlanders direct aan de slag in hun vakgebied. De ruimte en de natuur trekken veel mensen die kant op. Voor grotere bedrijven is het aantrekkelijk om vestigingen op te zetten in deze landen omdat de markt veel lijkt op Europa. De laatste groep landen waar we vaak mensen heen verhuizen bevindt zich in zuid(oost) Azië. India, Thailand, Maleisië en Indonesië trekken steeds meer expats en digital nomads naar zich toe. Ook veel bedrijven verplaatsen (een gedeelte) van hun productie of diensten naar deze gebieden. Het dertiende land waar we vaak mensen naartoe verhuizen is Brazilië. De redenen voor een overzeese verhuizing naar dit enorme en gevarieerde land lopen uiteen.

  Flexibele opties voor iedereen

  Een overzeese verhuizing ziet er voor iedereen anders uit. Daarom hebben we een flexibele instelling die aangepast wordt aan elke klant. Particuliere klanten hebben bijvoorbeeld meestal geen hele container nodig om hun spullen te verhuizen. Wij bieden daarom voordelige groepage diensten aan. Uw spullen worden dan samengevoegd met de bezittingen van andere mensen waardoor de kosten van de container gedeeld kunnen worden. Doordat we zo veel mensen verhuizen naar de 13 populaire bestemmingen kost dit geen extra tijd op deze trajecten. Op andere routes moeten we soms compromissen sluiten.

  Er zijn nog een aantal andere manieren waarop u geld kunt besparen bij een overzeese verhuizing. U kunt bij ons zelf kiezen hoeveel service u nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld zelf alles in- en uitpakken en besparen op deze dienst. Het is ook mogelijk om er juist voor te kiezen om zoveel mogelijk te laten doen. Als u een hele onderneming verhuist, of gewoon druk bent, dan kunt u veel onnodige chaos voorkomen door de demontage van apparatuur en andere belangrijke spullen aan ons over te laten. U kunt ook alle verhuisde spullen op de nieuwe locatie gebruiksklaar laten maken.

  Specifieke landeninformatie
  Voor elk land gelden andere regels wat betreft de inklaring van verhuisgoederen. Selecteer hier uw land van bestemming. U ontvangt de specifieke landeninformatie direct in uw mailbox. Let op: deze regels zijn aan veranderingen onderhevig. Bij vragen en/of twijfels, neem contact op met Windmill Forwarding. Wij staan klaar om u verder te helpen.

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Heeft u een vraag?

  Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

   Liever direct contact?

   ma-vr 9:00 – 17:00